Interfața intuitivă

VilicoRest a fost gândit în așa fel încât fiecare buton sau element grafic să îi ofere utilizatorului o imagine clară asupra funcționalităților din program.

Un program complet

Vă ajută în gestionarea eficientă a restaurantului, fast-food-ului, terasei, barului sau a cafenelei dumneavoastră.

Preia comanda direct de la masă

O soluție rapidă și ușoară pentru preluarea comenzilor de către ospătari.

VilicoRest – Restaurant Management

Avantajele utilizării VilicoRest

 

 

Avantajele utilizării programului VilicoRest sunt evidențiate de către clienții care îl utilizează deja cu succes.

  • Interfața intuitivă – VilicoRest a fost gândit în așa fel încât fiecare buton sau element grafic să îi ofere utilizatorului o imagine clară asupra funcționalităților din program
  • Ușor de utilizat – fiecare funcție a programului este realizată din câteva apasări de butoane, ușor și rapid
  • Tehnologie de ultimă oră – VilicoRest a fost realizat cu tehnologie Microsoft de ultimă generație
  • Siguranța datelor prin arhivare și protecție. Fiind gândit pe o arhitectură client-server, programul VilicoRest utilizează o bază de date în care sunt stocate toate informațiile cu care se lucrează. Periodic, informațiile vechi pot sa fie arhivate pentru a se optimiza baza de date, astfel încât programul va lucra rapid și fiabil.
  • Modalități de plată multiple. VilicoRest suportă practic toate modalitățile de plată existente pe piață momentan: plata cu numerar, cu cardul, cu bonuri valorice sau virament. O opțiune extrem de utilă este aceea de a putea acorda un discount atunci când se efectuează plata consumației. Programul suportă două categorii de discount: valoric sau procentual.
  • Set de rapoarte care oferă informații prețioase ca suport pentru decizii manageriale cât mai bune. Acces în orice moment la stocuri, vânzări sau comenzi;
  • Control asupra operațiunilor efectuate în program de fiecare utilizator. Logarea se poate face pe baza de cheie sau printr-o parola, astfel încat în cazul în care dorim de exemplu să vedem ce utilizator a preluat o anumită comandă, acest lucru este extrem de simplu de realizat.

© 2004-2020 AMBO Systems - Nearshore Romania