Impresii de la expoziția internațională HORECA EXPO OLTENIA, Craiova 10-12 martie 2017

Standul Ambo la expoziția HORECA EXPO OLTENIA 2017

Standul Ambo la expoziția HORECA EXPO OLTENIA 2017

Pe durata celor trei zile ale expoziției HORECA EXPO OLTENIA 2017, standul 20 al firmei Ambo a fost vizitat de numeroși proprietari de restaurante, hoteluri sau pensiuni, interesați de produsele fanion ale firmei, de acum bine-cunoscutele programe de management de restaurant și hotelier Vilicorest și respectiv Vilicotel.

Am avut prilejul să prezentăm astfel cea mai nouă versiune a platformei Vilicorest care a inclus pe lângă programele POS VilicoRest și VilicoGest și aplicațiile mobile de tabletă, menite să ofere clienților un nou nivel de satisfacție în servirea mesei.

Feedbackul pozitiv primit, concretizat prin numeroasele solicitări de informații suplimentare și cereri de ofertă, ne arată că focusul în direcția customer self-service și divertisment este cel cerut de piață și ne motivează în efortul nostru continuu de îmbunătățire a software-ului de management de restaurant VilicoRest.

Aflată la prima sa ediție, această manifestare expozițională a reunit un număr important de expozanți din domeniul HoReCa și din turism, fapt care credem că a contribuit la succesul deosebit al acestei manifestări.

Dorim să mulțumim pe această cale tuturor celor care ne-au vizitat la târgul HORECA EXPO OLTENIA 2017.

© 2004-2019 AMBO Systems - Nearshore Romania