Noul număr al revistei HORECA 82, 2017 publică un nou advertorial dedicat managementului de restaurant cu platforma software VilicoRest

Noul număr al revistei HORECA, Nr. 82, 2017 găzduiește un advertorial despre Managementul modern al restaurantelor cu platforma software VilicoRest.

Noul număr al revistei HORECA, Nr. 82, 2017 găzduiește un advertorial despre Managementul modern al restaurantelor cu platforma software VilicoRest.

Odată cu apariția noului număr 82 al revistei HORECA, avem plăcerea să vă semnalăm publicarea unui nou articol dedicat managementului de restaurant cu platforma software VilicoRest.

Desigur, orice flux de producție într-un restaurant începe cu preluarea comenzii de la client, și deci funcționalitatea legată direct de preluarea comenzilor POS este de cea mai mare importanță într-un sistem software pentru managementul operațiunilor din restaurant.

Nu mai puțin importantă însă este și gestiunea contabilă a restaurantului, activitate care încă mai este percepută ca dificilă, sau neclară și încă mai dă destulă bătaie de cap managerilor de restaurant.

Articolul publicat descrie cât de simplă poate fi crearea și comercializarea unui nou preparat culinar cu ajutorul programelor VilicoRest și VilicoGest, care se operează rapid și intuitiv și generează toată documentația necesară în contabilitate: Nota de recepție (NIR-ul), Bonul de consum, Balanța stocurilor cantitativ-valorice, etc., într-un cuvânt: totul.

Vă invităm să citiți întregul articol „Managementul modern al restaurantelor cu platforma software VilicoRest”  în revista HORECA 82, 2017.

© 2004-2019 AMBO Systems - Nearshore Romania