Urmăriți-ne pe rețelele de socializare!

Vizitați paginile software-ului de management de restaurant VilicoRest pe rețelele sociale Facebook, Twitter, Instagram, Google+ și YouTube!

Vizitați paginile software-ului de management de restaurant VilicoRest pe rețelele sociale Facebook, Twitter, Instagram, Google+ și YouTube!

VilicoRest, produsul fanion al firmei AMBO pentru managementul operațiunilor de restaurant se bucură acum de o nouă și revigorată prezență pe rețelele de socializare. Dacă paginile de Facebook, sau YouTube erau deja existente, cu totul nouă este prezența programului pe Twitter, Instagram și Google+.

Ce sperăm să obținem prin această prezență pe siturile de social media?

În primul rând, dorim să ne conectăm cu utilizatorii fideli ai programului VilicoRest și să obținem feedbackul acestora. De asemenea dorim să construim o comunitate care să îi cuprindă în general pe toți cei interesați de programele de management și de gestiune ale restaurantelor, de tip restaurant POS și în general de tendințele și noutățile din industria HoReCa.

Dorim de asemenea să promovăm noutățile legate de platforma software VilicoRest și să menținem viu interesul și loialitatea pentru brand prin organizarea de campanii de ofertare a produselor la prețuri promoționale.

Pentru a vizita paginile platformei software VilicoRest pe oricare dintre rețelele de socializare vă invităm să accesați aceste site-uri de la icoanele corespunzătoare aflate pe paginile în limba română ale sitului vilicorest.ro.

© 2004-2019 AMBO Systems - Nearshore Romania