Vizitați-ne la expoziția HORECA EXPO Oltenia, Craiova 10-12 Martie 2017

Participarea Ambo la expoziția HORECA EXPO Oltenia, Craiova 10-12 Martie 2017

Participarea Ambo la expoziția HORECA EXPO Oltenia, Craiova 10-12 Martie 2017

Compania Ambo va participa la expoziția HORECA EXPO Oltenia, care va avea loc la Craiova în perioada 10-12 martie 2017. În cadrul acestei manifestări, Ambo va prezenta ultimele noutăți implementate în platformele de management de restaurant VilicoRest și management de hotel Vilicotel.

Platforma VilicoRest este deja bine cunoscută publicului HoReCa pentru capacitatea simplă și intuitivă de automatizare a operațiunilor de management de restaurant. Vă vom prezenta modul de operare, accesarea operativă a terminalului POS cu chei de acces RFID, utilizarea programului VilicoGest pentru gestiunea de restaurant, principalele rapoarte generate și multe altele. De asemenea, vom prezenta aplicațiile mobile care permit atingerea unui nou nivel de customer satisfaction și transformă luarea mesei la restaurant într-un eveniment memorabil.

Mai multe informații despre participarea companiei Ambo puteți găsi pe pagina de Facebook a expoziției.

Vă așteptăm în Zona A, standul 20, să explorăm împreună modul în care platforma VilicoRest poate oferi restaurantului sau cafenelei dumneavoastră oportunități de creștere a businessului, sau doar pentru un simplu hello.

 Sunteți interesat dar nu puteți participa la acest eveniment? Contactați-ne prin email și vă vom aranja o prezentare on-line.

© 2004-2019 AMBO Systems - Nearshore Romania